Receptas / Vasaros kvietinis
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. birželio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gruodžio 16 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.0 | 3.000 | 62.5 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 1.800 | 37.5 | |
4.800 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 11.0 | 80 |