Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
87 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. birželio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 5 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.010
ABV:
5.1 %
IBU:
8
EBC:
5
IBU/OG:
0.16
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis vokiškas salyklas 3.0 2.300
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.500
      2.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Select (German) 2.5 20 60
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich II gen. nedadėjimas 30.0 80

Pastabos

RO/krano 100/00 +1g CaSO4 +1g CaCl2 /10L

Ca 55
Mg 0
SO4 56
Na 0
Cl 48
HCO3 0
RA -37
pH 5.7

10L 44C > 43C 15min
ant ugnies iki 64C
40-50% trišto mentalo dekokcija: spirti iki virimo, 10min. grąžinti
68C 60min
keliam iki 76C (misa tekėjo visiškai skaidri
)
nutekinam pirmoką, pradedam jį virti, nutekinam antroką, pakartojam

pilstant į butelius sudėjau po 10 lašų/1L alaus labai tirštų mielių

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

4.0

(1 balsas)

Prisijungę aludariai