Receptas / ra IV
Informacija
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
8
|
|
EBC:
5
|
|
IBU/OG:
0.16
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis vokiškas salyklas | 3.0 | 2.300 | 82.1 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.500 | 17.9 | |
2.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Select (German) | 2.5 | 20 | 60 | |
20 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich II gen. nedadėjimas | 30.0 | 80 |
Pastabos
RO/krano 100/00 +1g CaSO4 +1g CaCl2 /10L
Ca 55
Mg 0
SO4 56
Na 0
Cl 48
HCO3 0
RA -37
pH 5.7
10L 44C > 43C 15min
ant ugnies iki 64C
40-50% trišto mentalo dekokcija: spirti iki virimo, 10min. grąžinti
68C 60min
keliam iki 76C (misa tekėjo visiškai skaidri
)
nutekinam pirmoką, pradedam jį virti, nutekinam antroką, pakartojam
pilstant į butelius sudėjau po 10 lašų/1L alaus labai tirštų mielių
Ca 55
Mg 0
SO4 56
Na 0
Cl 48
HCO3 0
RA -37
pH 5.7
10L 44C > 43C 15min
ant ugnies iki 64C
40-50% trišto mentalo dekokcija: spirti iki virimo, 10min. grąžinti
68C 60min
keliam iki 76C (misa tekėjo visiškai skaidri
)
nutekinam pirmoką, pradedam jį virti, nutekinam antroką, pakartojam
pilstant į butelius sudėjau po 10 lašų/1L alaus labai tirštų mielių
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
4.0
(1 balsas)
4.0
mėšlas