Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. birželio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. birželio 28 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.020
ABV:
5.3 %
IBU:
49
EBC:
49
IBU/OG:
0.81
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Brewferrm Munich 15.0 3.000
Weyermann Abbey Malt 45.0 1.000
Brewferrm Aroma 150.1 1.000
Melanoidinas 70.1 1.000
Wetermann CaraBelge 35.0 0.400
      6.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 16.7 20 60
Northern Brewer (German) 10.5 20 20
Fuggle (U.K.) 4.9 20 1
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 67

Pastabos

Nežinau kiek iš tikro bus laipsnių, nes tokių medžiagų nera iš kurių gaminau...ir mielės trumpokai dribo sakyčiau...
Prisijungę aludariai