Receptas / Gardusis DW
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. birželio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 14 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
34
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.000 | 61.2 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 1.500 | 30.6 | |
CaraRed | 40.0 | 0.250 | 5.1 | |
Skrudintas kviečių salyklas | 900.7 | 0.150 | 3.1 | |
4.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 4.0 | 15 | 60 | |
Spalt (German) | 5.0 | 15 | 15 | |
Hallertau Aroma (New Zealand) | 4.0 | 15 | 5 | |
45 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 77 |
mkil
2013 m. Rugpjūčio 14 d.