Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. birželio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 14 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.012
ABV:
5.5 %
IBU:
14
EBC:
34
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 3.000
Vienos salyklas 7.0 1.500
CaraRed 40.0 0.250
Skrudintas kviečių salyklas 900.7 0.150
      4.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hersbrucker (German) 4.0 15 60
Spalt (German) 5.0 15 15
Hallertau Aroma (New Zealand) 4.0 15 5
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich 12.0 77

Komentarai

  • mkil

    2013 m. Rugpjūčio 14 d.  
    Visai neblogas dunkelweizeno bandymas, taciau gavau siek tiek kitoki skoni, nei tikejausi, truputi skonis primena labiau jau ne kvietinio, o stouto del degesiu poskonio bei sausumo. Matyt gal kiek per daug skrudintu kvieciu idejau, kita kart atsisakyciau ju, arba sumazinciau tik iki 50 g, bet cia skonio rikalas.
Prisijungę aludariai