Receptas / Angliškas ESB - iš salyklo
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. birželio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. birželio 13 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
0.54
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Maris Otter | 4.0 | 5.500 | 91.7 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.500 | 8.3 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger (U.K.) | 6.3 | 15 | 60 | |
Target (U.K.) | 10.5 | 15 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 5.5 | 10 | 10 | |
Challenger (U.K.) | 6.3 | 10 | 10 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Windsor angliško elio mielės | 11.0 | 75 |
Pastabos
15 g airiškos kerpenos (15 min. virimo)