Receptas / Blond Ale
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 2 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 12 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.49
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Tipple Pale Ale | 6.0 | 4.000 | 93.0 | |
CaraHell | 25.0 | 0.200 | 4.7 | |
Aroma | 150.1 | 0.100 | 2.3 | |
4.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding (U.K.) | 5.7 | 30 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 5.7 | 5 | 10 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
Salinimas:
17L 73C vandeniu -> 67C 90min. Vanduo: +2g CaSO4; +5ml 80% pieno rūgšties.
Tekinti 2 kart po 7L. Vanduo: 14L +4.5ml 80% pieno rūgšties.
Fermentacijos temp ~17C.
17L 73C vandeniu -> 67C 90min. Vanduo: +2g CaSO4; +5ml 80% pieno rūgšties.
Tekinti 2 kart po 7L. Vanduo: 14L +4.5ml 80% pieno rūgšties.
Fermentacijos temp ~17C.