Receptas / Angliškas ESB
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
40 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. birželio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. birželio 13 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
26
|
|
IBU/OG:
0.54
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Sladovna Bruntál ekstraktas (šviesus) | 15.0 | 3.400 | 69.4 | |
Maris Otter | 4.0 | 1.000 | 20.4 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.500 | 10.2 | |
4.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger (U.K.) | 6.3 | 15 | 60 | |
Target (U.K.) | 10.5 | 15 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 5.5 | 10 | 10 | |
Challenger (U.K.) | 6.3 | 10 | 10 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Windsor angliško elio mielės | 11.0 | 75 |
Pastabos
15 g airiškos kerpenos (15 min. virimo)
Gytis
2011 m. Lapkričio 5 d.Naminis
2011 m. Lapkričio 5 d.KarolisL
2012 m. Lapkričio 5 d.KarolisL
2012 m. Lapkričio 5 d.KarolisL
2012 m. Lapkričio 7 d.