Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
95 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 4 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 20 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.016
ABV:
4.0 %
IBU:
42
EBC:
76
IBU/OG:
0.90
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 2.200
Skrudintas miežių salyklas, namuose darytas 600.5 0.100
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.100
Skrudintas miežių salyklas 1200.9 0.100
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' 1401.1 0.100
      2.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Pacific Gem (New Zealand) PMA 14.5 18 60
      18  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Top rehidratuotos 6.0 66

Pastabos

RO/krano 0/100

Ca 80
Mg 40
SO4 103
Na 60
Cl 68
HCO3 390
RA 239
pH 5.66

7L 65C > 63C 30min
dekokcija virš 50proc tiršto mentalo
grąžinam
70C 20min
keliam iki 76
nutekinam pirmoką, pradedam jį virti
nutekinam antroką, pakartojam

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

9.9

(2 balsai)

Komentarai

  • zaltys

    2013 m. Liepos 28 d.
    va taip va :-) 50 nedaviau nes gal išvirsi geresnį :-)
  • audryla

    2013 m. Rugpjūčio 5 d.
    Na kad jau taip giriat, būt įdomu paragaut :-)
Prisijungę aludariai