Informacija

Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
45 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 6 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 12 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.012
ABV:
6.5 %
IBU:
69
EBC:
9
IBU/OG:
1.11
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Viking malt pilsnerio salyklas 3.0 15.000
Cukrus 0.0 1.000
      16.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 100 60
Lietuviski sodybos naminiai apyniai 4.2 30 5
      130  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 200.0 80

Pastabos

salinimas prie 63C-4 val
eilini karta labai prastas Joniskelio Viking malt' salyklas,kazin ar galima tai pavadinti salyklu

Komentarai

  • Calvados

    2013 m. Liepos 7 d.
    Kas čia per dalykas salinimas prie 63C-4 val
    Temperatūra kelk
    bent jau iki 68C-69C, o jai nori kaip senoliai darė tai po 4 ir daugiau valandų salinimo reikia vis dapilinėti karštą vandenį
Prisijungę aludariai