Receptas / Smuklės
Informacija
Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
45 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 6 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 12 d.
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.5 %
|
|
IBU:
69
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
1.11
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Viking malt pilsnerio salyklas | 3.0 | 15.000 | 93.8 | |
Cukrus | 0.0 | 1.000 | 6.3 | |
16.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 100 | 60 | |
Lietuviski sodybos naminiai apyniai | 4.2 | 30 | 5 | |
130 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 200.0 | 80 |
Pastabos
salinimas prie 63C-4 val
eilini karta labai prastas Joniskelio Viking malt' salyklas,kazin ar galima tai pavadinti salyklu
eilini karta labai prastas Joniskelio Viking malt' salyklas,kazin ar galima tai pavadinti salyklu
Calvados
2013 m. Liepos 7 d.Temperatūra kelk
bent jau iki 68C-69C, o jai nori kaip senoliai darė tai po 4 ir daugiau valandų salinimo reikia vis dapilinėti karštą vandenį