Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
64 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 7 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 15 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.014
ABV:
4.7 %
IBU:
32
EBC:
10
IBU/OG:
0.65
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 6.000
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
Cukrus 0.0 0.300
      7.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 12.9 20 60
Kadagys 1.0 30 30
Pluoštinė žalia kanapė 1.0 30 30
Kmynai 1.0 30 15
Airiška kerpena 0.0 15 15
Perle (German) 7.4 10 10
Magnum 12.9 15 10
      150  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-33 12.0 72

Komentarai

  • Calvados

    2013 m. Liepos 15 d.
    Pirminė fermentacija 7 dienos OG nukrito tik iki 1,030
    fermentavimo temperatūra 18C
    Į antrine fermentacija 25 gramai Perle(German)
Prisijungę aludariai