Receptas / Liepos 7
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
64 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 7 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 15 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.65
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 6.000 | 82.2 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 13.7 | |
Cukrus | 0.0 | 0.300 | 4.1 | |
7.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 12.9 | 20 | 60 | |
Kadagys | 1.0 | 30 | 30 | |
Pluoštinė žalia kanapė | 1.0 | 30 | 30 | |
Kmynai | 1.0 | 30 | 15 | |
Airiška kerpena | 0.0 | 15 | 15 | |
Perle (German) | 7.4 | 10 | 10 | |
Magnum | 12.9 | 15 | 10 | |
150 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-33 | 12.0 | 72 |
Calvados
2013 m. Liepos 15 d.fermentavimo temperatūra 18C
Į antrine fermentacija 25 gramai Perle(German)