Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
74 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 8 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugsėjo 11 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.010
ABV:
5.1 %
IBU:
31
EBC:
6
IBU/OG:
0.65
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.0 5.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Spalt Select (German) 6.6 37 60
Žaldoko vokiški 3.5 20 15
Žaldoko vokiški 3.5 30 5
      87  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 300.0 80

Pastabos

CaSO4 - 3,00gr, CaCl2 - 1,00 gr, pH -> 5.35
50C -- 20 min
64C -- 40 min
70C -- 30 min

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.0

(1 balsas)

Prisijungę aludariai