Receptas / Kernavės tradicinis
Informacija
Kiekis:
10 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 9 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 9 d.
Parametrai
OG:
1.038
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
3.7 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
3
|
|
IBU/OG:
0.65
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Medus | 2.0 | 1.000 | 100.0 | |
1.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Liepžiedžiai | 1.0 | 30 | 90 | |
Kadagio uogos | 1.0 | 10 | 90 | |
Naminiai apyniai | 1.0 | 15 | 90 | |
Čiobreliai | 1.0 | 30 | 90 | |
85 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Sidro mielės | 12.0 | 75 |
Pastabos
Midus virtas ant laužo, festivalio "Gyvosios archeologijos dienos Kernavėje". Priedų kiekiai yra apytiksliai. Misos gavosi apie 2,5 l, ją dar praskiedžiau apie 7 l vandens.