Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
78 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 10 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 24 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.014
ABV:
5.2 %
IBU:
35
EBC:
13
IBU/OG:
0.65
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Maltosa) 4.0 4.400
Karamelinis salyklas 240.2 0.100
      4.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.0 15 60
Amarillo 9.6 15 15
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 (Šlapios, naudotos) 60.0 74

Pastabos

Salinimas:
• pilama 9L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 4,5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos
antrinė - be antrinės
Prisijungę aludariai