Receptas / Erstikio CITRA AMARILLO
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 10 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 24 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
35
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.65
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 4.0 | 4.400 | 97.8 | |
Karamelinis salyklas | 240.2 | 0.100 | 2.2 | |
4.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 (Šlapios, naudotos) | 60.0 | 74 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama 9L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 4,5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);
Fermentacija:
pirminė - 6 dienos
antrinė - be antrinės
• pilama 9L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 4,5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);
Fermentacija:
pirminė - 6 dienos
antrinė - be antrinės