Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
79 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 15 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 30 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.016
ABV:
5.5 %
IBU:
21
EBC:
32
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter 6.0 4.000
CaraAmber 60.0 0.350
CaraCrystal 120.1 0.150
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.100
      4.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Willamette 5.0 30 60
Willamette 5.0 10 5
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 72

Pastabos

400 g. skrudintų lazdyno riešutų kartu su salyklais, 200 gr. skrudintų lazdyno riešutų likus virti 5 min.

Nuotraukos

Komentarai

  • Zalvarinis

    2013 m. Rugpjūčio 31 d.
    Riešutų nesijaučia, bet alus toks sotus (ar "riebus"). Toks kokio norisi šaltais rudens vakarais. Reiks dar palaikyt ir bandyt pajaust riešutus.
Prisijungę aludariai