Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. birželio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. liepos 25 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.013
ABV:
6.3 %
IBU:
11
EBC:
6
IBU/OG:
0.17
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 4.000
Bazinis salyklas 3.0 2.000
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfrüh 4.2 30 60
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich 12.0 79

Pastabos

Salinimo grafikas:
Į 15.6 ltr vandens dedam salyklą ir laikom 66C--->30 min.
Imam 3 ltr mentalo dekokcijai, verdam 10-15 min., grąžinam viską atgal 70C--->30 min.
Imam ~3.7 ltr mentalo dekokcijai, verdam 10-15 min., grąžinam viską atgal 75C--->15 min
Tekinam 78C vandeniu.
Fermentacija prie +16C
Prisijungę aludariai