Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
77 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 16 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 6 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.013
ABV:
5.2 %
IBU:
28
EBC:
13
IBU/OG:
0.53
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Maltosa) 4.0 4.400
Karamelinis salyklas 240.2 0.100
      4.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Admiral (U.K.) 14.0 10 60
Bramling Cross (U.K.) 6.0 24 15
      34  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 (Šlapios, naudotos) 60.0 75

Pastabos

Salinimas:
• pilama 6L / 61ºC vandens;
• 20 min ~50ºC (1:1,33);
• pilama 4,5L / 100ºC vandens;
• 90 min ~68ºC (1:2,33);
• 1/3 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+16L);

Fermentacija:
pirminė - 4 dienos
antrinė - 7 dienos
Prisijungę aludariai