Receptas / ESB Guobalynui 2011
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. birželio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. liepos 25 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
39
|
|
EBC:
29
|
|
IBU/OG:
0.61
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 4.000 | 72.5 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.400 | 7.2 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.320 | 5.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.320 | 5.8 | |
Melanoidinas | 70.1 | 0.240 | 4.3 | |
CaraRed | 40.0 | 0.160 | 2.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.080 | 1.4 | |
5.520 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Target (U.K.) | 10.5 | 24 | 60 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.5 | 16 | 30 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.5 | 16 | 15 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.5 | 16 | 5 | |
72 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 10.0 | 75 |