Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 19 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 11 d.

Parametrai

OG:
1.068
FG:
1.018
ABV:
6.5 %
IBU:
16
EBC:
15
IBU/OG:
0.23
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 7.0 3.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 1.500
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
Amber 50.0 0.300
CaraHell 25.0 0.300
Cukrus 0.0 0.250
      6.350

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding (U.K.) 6.4 15 60
East Kent Golding (U.K.) 6.4 15 20
Saaz (Czech) 4.0 10 5
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Top 12.0 73

Pastabos

5 g kalendros 15 min virimo
15 g aplsinų žievelės 15 min virimo
Prisijungę aludariai