Receptas / Stiprusis belgo elis
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 19 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 11 d.
Parametrai
OG:
1.068
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
6.5 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.23
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 3.000 | 47.2 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 1.500 | 23.6 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 7.9 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 7.9 | |
Amber | 50.0 | 0.300 | 4.7 | |
CaraHell | 25.0 | 0.300 | 4.7 | |
Cukrus | 0.0 | 0.250 | 3.9 | |
6.350 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding (U.K.) | 6.4 | 15 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 6.4 | 15 | 20 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 10 | 5 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Top | 12.0 | 73 |
Pastabos
5 g kalendros 15 min virimo
15 g aplsinų žievelės 15 min virimo
15 g aplsinų žievelės 15 min virimo