Receptas / Ašmenys
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
69 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 23 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 31 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
47
|
|
IBU/OG:
0.50
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 2.900 | 56.4 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.800 | 15.6 | |
Crystal | 150.1 | 0.690 | 13.4 | |
Brown Malt | 150.1 | 0.550 | 10.7 | |
Special B | 350.3 | 0.200 | 3.9 | |
5.140 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger (U.K.) | 6.4 | 10 | 60 | |
Challenger (U.K.) | 6.4 | 10 | 40 | |
East Kent Golding (U.K.) | 5.4 | 15 | 30 | |
East Kent Golding (U.K.) | 5.4 | 15 | 10 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 74 |