Receptas / Ra V
Informacija
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.0 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
5
|
|
IBU/OG:
0.35
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.500 | 100.0 | |
2.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 9.0 | 10 | 60 | |
10 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Švyturio | 100.0 | 72 |
Pastabos
RO/krano 100/00 +1.2g CaSO4 +1.2g CaCl2 /10L
Ca 61
Mg 0
SO4 67
Na 0
Cl 58
HCO3 0
RA
pH nematavau, nes tingėjau
6L 72C > 68C 30min
keliam iki 72C
72C 30min
keliam iki 78C
supilam 4L 82C vandens
tekinam iki mentalo paviršiaus (netyčia nutekinau visą)
supilam 10L 82c, nutekinam
Ca 61
Mg 0
SO4 67
Na 0
Cl 58
HCO3 0
RA
pH nematavau, nes tingėjau
6L 72C > 68C 30min
keliam iki 72C
72C 30min
keliam iki 78C
supilam 4L 82C vandens
tekinam iki mentalo paviršiaus (netyčia nutekinau visą)
supilam 10L 82c, nutekinam
runce
2013 m. Rugpjūčio 6 d.