Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
84 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 26 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 4 d.

Parametrai

OG:
1.042
FG:
1.012
ABV:
4.0 %
IBU:
15
EBC:
5
IBU/OG:
0.35
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 2.500
      2.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 9.0 10 60
      10  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Švyturio 100.0 72

Pastabos

RO/krano 100/00 +1.2g CaSO4 +1.2g CaCl2 /10L

Ca 61
Mg 0
SO4 67
Na 0
Cl 58
HCO3 0
RA
pH nematavau, nes tingėjau

6L 72C > 68C 30min
keliam iki 72C
72C 30min
keliam iki 78C
supilam 4L 82C vandens
tekinam iki mentalo paviršiaus (netyčia nutekinau visą)
supilam 10L 82c, nutekinam

Komentarai

  • runce

    2013 m. Rugpjūčio 6 d.
    pirmi ragavimai, tai vertinimo nerašau kolkas. keista, bet puta jau stangri, išvaizda gera, aromatas lengvas, gaivus, kaip ir kvietinio bananai/gvazdikai, geras balansas, toks švyturiškas (tikrai jaučias). skonis kaip ir kvietinio, nejaučiu pašalinių skonių, kas labai džiugina. šiaip skystokas charakteris kaip kvietinio, bet geras balansas su alaus kūnu ir apyniais. sakyčiau bus 9.5/10
Prisijungę aludariai