Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
79 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 26 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 13 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.016
ABV:
5.7 %
IBU:
25
EBC:
50
IBU/OG:
0.43
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 4.0 4.500
Karamelinis salyklas 240.2 0.300
Skrudinti miežiai 1000.8 0.200
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Admiral 14.0 19 40
      19  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 (Šlapios, naudotos) 60.0 73

Pastabos

Salinimas:
• pilama 10L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+16L);

Fermentacija:
pirminė - 11 dienų
antrinė - be antrinės
Prisijungę aludariai