Receptas / Erstikio ADMIROLO PORTERIS
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
79 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 26 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 13 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
50
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 4.0 | 4.500 | 90.0 | |
Karamelinis salyklas | 240.2 | 0.300 | 6.0 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.200 | 4.0 | |
5.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 (Šlapios, naudotos) | 60.0 | 73 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama 10L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+16L);
Fermentacija:
pirminė - 11 dienų
antrinė - be antrinės
• pilama 10L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+16L);
Fermentacija:
pirminė - 11 dienų
antrinė - be antrinės