Receptas / Erstikio DERLIAUS LIGHT
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 26 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 26 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 4.0 | 3.700 | 88.1 | |
Miuncheno salyklas | 22.0 | 0.500 | 11.9 | |
4.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Naminiai apyniai (žali, šaldyti) | 1.0 | 101 | 60 | |
Naminiai apyniai (žali, šaldyti) | 1.0 | 63 | 40 | |
164 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 84 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama 9L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 4,5L / 100ºC vandens;
• 90 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);
Fermentacija:
pirminė - 12 dienų
antrinė - be antrinės
• pilama 9L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 4,5L / 100ºC vandens;
• 90 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);
Fermentacija:
pirminė - 12 dienų
antrinė - be antrinės
west
2013 m. Rugpjūčio 14 d.erstikis
2013 m. Rugpjūčio 14 d.west
2013 m. Rugpjūčio 14 d.erstikis
2013 m. Rugpjūčio 14 d.