Informacija

Kiekis:
14 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 31 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 12 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.011
ABV:
6.2 %
IBU:
71
EBC:
24
IBU/OG:
1.20
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Alutekso čekiškas) 3.0 2.600
CaraCrystal 120.1 0.450
Miuncheno salyklas 15.0 0.450
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
      3.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 10.0 20 60
Columbus 12.0 33 15
Columbus 12.0 33 1
Columbus 12.0 34 0
      120  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 11.0 81

Pastabos

13L vandens 55C->50C. Į vandenį 3g CaSO4; 3 ml 33% CaCl2 ir 3 ml 75% H3PO4. 20 min.
Kaitinti iki 67C. 90 min arba neigiamo jodo testo.
Kaitinti iki 80C. Tekinti ~10L ~80C (į vandenį 2.7 ml 75% H3PO4)
Preboil ~17.5L ~13.5P.
Kerpena likus 15 min.
Prisijungę aludariai