Receptas / AV Columbus IPA
Informacija
Kiekis:
14 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 31 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 12 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
71
|
|
EBC:
24
|
|
IBU/OG:
1.20
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Alutekso čekiškas) | 3.0 | 2.600 | 66.7 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.450 | 11.5 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.450 | 11.5 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 10.3 | |
3.900 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 11.0 | 81 |
Pastabos
13L vandens 55C->50C. Į vandenį 3g CaSO4; 3 ml 33% CaCl2 ir 3 ml 75% H3PO4. 20 min.
Kaitinti iki 67C. 90 min arba neigiamo jodo testo.
Kaitinti iki 80C. Tekinti ~10L ~80C (į vandenį 2.7 ml 75% H3PO4)
Preboil ~17.5L ~13.5P.
Kerpena likus 15 min.
Kaitinti iki 67C. 90 min arba neigiamo jodo testo.
Kaitinti iki 80C. Tekinti ~10L ~80C (į vandenį 2.7 ml 75% H3PO4)
Preboil ~17.5L ~13.5P.
Kerpena likus 15 min.