Informacija

Kiekis:
14 litrų
Efektyvumas:
79 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 31 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 19 d.

Parametrai

OG:
1.068
FG:
1.015
ABV:
7.0 %
IBU:
67
EBC:
25
IBU/OG:
0.99
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Čekiškas salyklas (Iš Alutekso) 5.0 2.600
CaraCrystal 120.1 0.450
Miuncheno salyklas 15.0 0.450
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.100
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 12.9 10 60
Amarillo 8.9 20 60
Amarillo 8.9 20 15
Amarillo 8.9 30 1
Amarillo 8.9 30 0
      110  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 9.0 78

Pastabos

13L vandens 55C->50C. Į vandenį 3g CaSO4 ir 3 ml 33% CaCl2. 15 min.
Kaitinti iki 67C. 60 min. arba visiškos konversijos.
Tekinti 10L.
Preboil ~18l ~13P.
Kerpena likus 15min.
Prisijungę aludariai