Receptas / Beatričės
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 31 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 24 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.52
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 97.7 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.120 | 2.3 | |
5.120 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Beata (UK) | 3.2 | 50 | 60 | |
Beata (UK) | 3.2 | 20 | 45 | |
Beata (UK) | 3.2 | 30 | 5 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Pastabos
Salinimas:
55-50C - 10 min +2gr CaCl2+2gr MgSO4/10L
68-65C - 60 min
Tekinimas:
76C + 2gr CaCl2/10L
5gr Airiškos kerpenos - 15 min
55-50C - 10 min +2gr CaCl2+2gr MgSO4/10L
68-65C - 60 min
Tekinimas:
76C + 2gr CaCl2/10L
5gr Airiškos kerpenos - 15 min
Zydrius
2013 m. Rugpjūčio 2 d.audryla
2013 m. Rugpjūčio 2 d.Atsisiųsta iš http://www.themaltmiller.co.uk/index.php?_a=viewProd&productId=469">The Malt Miller
Kvapas įdomus, lyg ir primena abrikosų, kaip aprašyme.