Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
76 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugsėjo 29 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.009
ABV:
5.5 %
IBU:
21
EBC:
5
IBU/OG:
0.42
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vokiškas Pilsner 3.0 4.000
Cukrus 0.0 0.700
CaraPils 5.0 0.250
      4.950

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 4.3 43 90
      43  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Lager 12.0 83

Pastabos

10g - airiškos kerpenos (10min)
Salinimas:
50C - 20min
66-65C - 45min
72-70C - 45min

Tekinimas:
90-80 C

Išpilta:
2l - apynių nuosėdų ir tirščių

Mielės supiltos į 28 C

Nuotraukos

Prisijungę aludariai