Receptas / Pavilnio Specialusis Laktozinis
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
64 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 24 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
4.5 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
70
|
|
IBU/OG:
0.57
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.000 | 50.4 | |
Amber | 50.0 | 1.000 | 16.8 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 16.8 | |
Special B | 400.3 | 0.500 | 8.4 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.250 | 4.2 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.100 | 1.7 | |
Laktozė | 0.0 | 0.100 | 1.7 | |
5.950 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger (U.K.) | 7.0 | 20 | 60 | |
Brewer's Gold (German) | 6.0 | 20 | 30 | |
Tettnanger (German) | 5.0 | 10 | 5 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-33 | 12.0 | 65 |