Informacija

Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 26 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.013
ABV:
4.8 %
IBU:
29
EBC:
23
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (šviesus) 15.0 1.700
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.250
Melanoidinas 70.1 0.250
      2.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 8 60
East Kent Golding (U.K.) 4.9 10 20
East Kent Golding (U.K.) 4.9 10 10
      28  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 6.0 73

Pastabos

Antras mano virimas su bandymu salyklo ekstraktui suteikti kitoki skoni.
Salykla salinti:
40C-20min
50C-20min
65C-40min

Kerpena 5g-15min

Komentarai

  • Dariuza

    2013 m. Rugpjūčio 26 d.
    Nurodoma, kad ideti i salta vandeni ir kelti temperatura iki 70C, tai pereinama per abi temperaturas. Tik as bandau palaikyti ilgiau ir pasiziureti kaip laikosi temperatura, praktikuojos pries sekanti kart darysima salinima
Prisijungę aludariai