Receptas / Tobulejimo keliu
Informacija
Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 26 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
23
|
|
IBU/OG:
0.59
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (šviesus) | 15.0 | 1.700 | 77.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.250 | 11.4 | |
Melanoidinas | 70.1 | 0.250 | 11.4 | |
2.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 8 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.9 | 10 | 20 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.9 | 10 | 10 | |
28 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 6.0 | 73 |
Pastabos
Antras mano virimas su bandymu salyklo ekstraktui suteikti kitoki skoni.
Salykla salinti:
40C-20min
50C-20min
65C-40min
Kerpena 5g-15min
Salykla salinti:
40C-20min
50C-20min
65C-40min
Kerpena 5g-15min
Dariuza
2013 m. Rugpjūčio 26 d.