Informacija

Kiekis:
22 litras
Efektyvumas:
59 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 12 d.

Parametrai

OG:
1.042
FG:
1.010
ABV:
4.1 %
IBU:
15
EBC:
6
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 2.400
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 2.400
      4.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 7.6 15 60
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Švyturio BALTO mielės (šlapios) 70.0 75

Pastabos

Salinimas:
43°C - 20 min
67°C - 60 min
-> 77°C - tekinam

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.6

(1 balsas)

Komentarai

  • GiN

    2013 m. Spalio 26 d.  
    Maegnar, matau jau paragavai, ačiū už įvertinimą. Tavo ragautas buvo antras virimas, kurio metu dariau paprastesnį salinimą prie 68°C. Ir gavosi šiek tiek stipresnis - 4,8%
Prisijungę aludariai