Receptas / Linkėjimai Džuljetai (Hefeweizen su Švyturio mielėmis)
Informacija
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.1 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.400 | 50.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.400 | 50.0 | |
4.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 7.6 | 15 | 60 | |
15 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Švyturio BALTO mielės (šlapios) | 70.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas:
43°C - 20 min
67°C - 60 min
-> 77°C - tekinam
43°C - 20 min
67°C - 60 min
-> 77°C - tekinam
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
8.6
(1 balsas)
8.6
lengvas rukytas kvapas. keista :-\
puta mazoka weizenui. visa kita - labai grazu :)
neutralus, i sausuma. bet uzsimerkes tikrai pasakytum, kad kvietinis
lengvas, aštrios karbonizacijos
kvapas ir pūta išsimuša iš bendro vaizdo. geras alus