Receptas / Salditinis CHMO
Informacija
Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. birželio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. birželio 18 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
88
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
1.90
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 4.0 | 3.000 | 100.0 | |
3.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 75 |
Pastabos
Žemaiti raugs iš VAVSA konkurso ingridientų.
CHMO - Chinook + Marris Otter
Salinimas 5 val. + 0,5 val. virinimas
Apynių arbata 5 val.
CHMO - Chinook + Marris Otter
Salinimas 5 val. + 0,5 val. virinimas
Apynių arbata 5 val.
null
2011 m. Birželio 18 d.konung
2011 m. Birželio 19 d.