Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
79 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugsėjo 16 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.010
ABV:
5.4 %
IBU:
15
EBC:
10
IBU/OG:
0.29
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Maltosa) 4.0 3.700
Miuncheno salyklas 22.0 0.500
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Apollo 16.0 7 60
Saaz 4.0 7 15
      14  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 (Šlapios, naudotos) 60.0 80

Pastabos

5 min iki virimo pabaigos 0,7 L ką tik išspaustos arbūzų sultys.

Salinimas:
• pilama 8,4L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 4,2L / 100ºC vandens;
• 80 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);

Fermentacija:
pirminė - 7 dienos (išpilstyta 5L)
antrinė - 2 dienos (+8g Fuggle)
Prisijungę aludariai