Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. spalio 25 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.012
ABV:
5.3 %
IBU:
33
EBC:
19
IBU/OG:
0.62
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 4.000
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 1.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Summit 17.0 10 60
Cascade (U.S.) 7.7 10 60
Summit 17.0 5 1
Cascade (U.S.) 7.7 5 1
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

Dėta prieskonių ir daržovių, kokių telieka kolkas mįslė.
Prisijungę aludariai