Receptas / Elis
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. birželio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. birželio 26 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.46
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 4.0 | 5.000 | 100.0 | |
5.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 82 |
Pastabos
salinimas prie 67C.
paskutinius apynius sumeciau su mielem i fermentacija.
P.S. istekinus salykla , pasidariau ir giros , nusitekinau dar apie 12-15ltr misos + uzmerkiau maiselyje 15 min
sumalto 'Chocolate Dehusket' 100gr., bet galima buvo ideti tik 50g. I gira idejau ir 3 ankstis kardamono.
paskutinius apynius sumeciau su mielem i fermentacija.
P.S. istekinus salykla , pasidariau ir giros , nusitekinau dar apie 12-15ltr misos + uzmerkiau maiselyje 15 min
sumalto 'Chocolate Dehusket' 100gr., bet galima buvo ideti tik 50g. I gira idejau ir 3 ankstis kardamono.
konung
2011 m. Liepos 13 d.Naminis
2011 m. Liepos 14 d.