Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. birželio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. birželio 26 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.010
ABV:
5.8 %
IBU:
25
EBC:
8
IBU/OG:
0.46
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter 4.0 5.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Chinook 12.0 15 60
Chinook 12.0 10 10
Chinook 12.0 10 0
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 82

Pastabos

salinimas prie 67C.
paskutinius apynius sumeciau su mielem i fermentacija.
P.S. istekinus salykla , pasidariau ir giros , nusitekinau dar apie 12-15ltr misos + uzmerkiau maiselyje 15 min
sumalto 'Chocolate Dehusket' 100gr., bet galima buvo ideti tik 50g. I gira idejau ir 3 ankstis kardamono.

Komentarai

  • konung

    2011 m. Liepos 13 d.
    Ragautas 07.12 vavsa turnyro metu. Iškart krito į akis skaidrumas ir sodri puta. Kvapas pakankamai intensyvus. skonis subalansuotas. Tačiau visiškai nepasijautė tie 25 IBU. Toks jausmas, kad jų ~10. Gal dėl to, kad buvo pakankamai šaltas?
  • Naminis

    2011 m. Liepos 14 d.
    Ragautas to pat turnyro metu, išanalizavus vakaro užrašus pateko į mano asmeninį top 3.
Prisijungę aludariai