Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 15 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.012
ABV:
4.4 %
IBU:
26
EBC:
38
IBU/OG:
0.57
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 4.000
CaraCrystal 230.2 1.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 16 60
Magnum 13.0 6 15
Magnum 13.0 6 10
      28  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 73

Pastabos

Kazkodel spalva gavosi visai ne tokia...

antrineje fermentacijoje naudosiu is alutekso pirkta apyniu ekstrakta (5g tablete 40l alaus)

Nuotraukos

Komentarai

  • Calvados

    2013 m. Rugsėjo 17 d.
    Viskas gerai su magnum... As bravoryjau su jais, tai gan po trumpo brandinimo apie 1 sav. buvo kartu ir labai nemalonu, bet po kokiu 7-8 savaiciu skonis pagerejo ir atsiskleide kitoks aromatas
    Taip, kad manau, viskas priklauso nuo brandinimo trukmes... Na ir kaip AUDRYLA sake "hop utilization"
    Na cia tas kur buvo magnum http://www.atvirasalus.lt/alus/receptas/3400-uosvio-mn
  • Samanis

    2013 m. Rugsėjo 18 d.
    Gaires turiu. Dekui visiems uz pagalba.
  • Samanis

    2013 m. Spalio 11 d.
    nu ka paskutinis butelis sito virimo :D kaip ir saket suapvalejo viskas. Tik skaiciuoklej i spalva nepataikiau.. foto prisegu.
  • DV

    2013 m. Spalio 11 d.
    Aš jau seniai įtariu, kad su spalvos skaičiavimu kažkas netaip. Man visada gaunasi tamsesnis.
  • null

    2013 m. Spalio 11 d.
    Jei naudojat lietuvišką Maltosos karamelinį tai tada skaičiuoklė nepadės. O šiaip reiktų palyginti su kitomis skaičiuoklėmis
Prisijungę aludariai