Receptas / po ilgo laiko
Informacija
Kiekis:
68 litrai
Efektyvumas:
94 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugsėjo 8 d.
Parametrai
OG:
1.094
|
|
FG:
1.019
|
|
ABV:
9.8 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 1.0 | 19.000 | 83.3 | |
Brown Malt | 120.1 | 2.000 | 8.8 | |
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 1.000 | 4.4 | |
Avižiniai dribsniai | 1.0 | 0.500 | 2.2 | |
Cukrus | 0.0 | 0.300 | 1.3 | |
22.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apollo | 19.0 | 65 | 60 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 3.6 | 30 | 60 | |
Saaz (Czech) | 3.6 | 45 | 60 | |
Citra | 13.8 | 20 | 20 | |
160 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Lager 497 | 50.0 | 80 |
Pastabos
Prancūziška ąžuolo žievė - 20 50` - 20 ; 65` - 60 .