Informacija

Kiekis:
68 litrai
Efektyvumas:
94 %
Stilius:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugsėjo 8 d.

Parametrai

OG:
1.094
FG:
1.019
ABV:
9.8 %
IBU:
36
EBC:
20
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 1.0 19.000
Brown Malt 120.1 2.000
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 1.000
Avižiniai dribsniai 1.0 0.500
Cukrus 0.0 0.300
      22.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Apollo 19.0 65 60
Styrian Golding (Slovenia) 3.6 30 60
Saaz (Czech) 3.6 45 60
Citra 13.8 20 20
      160  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Lager 497 50.0 80

Pastabos

Prancūziška ąžuolo žievė - 20 50` - 20 ; 65` - 60 .
Prisijungę aludariai