Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
79 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 18 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.015
ABV:
5.4 %
IBU:
33
EBC:
7
IBU/OG:
0.58
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 4.000
Abbey malt 7.0 1.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.500
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Smolistyj 6.0 50 60
Viržiai 0.0 400 60
Smolistyj 6.0 15 15
Smolistyj 6.0 15 2
      480  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 73

Pastabos

į vandenį alaus salinimui metam viržius ir paverdam 10 min. misos virimo pabaigoj viržiai dėti taip pat.
Prisijungę aludariai