Receptas / Šokoladinis porteris
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
82 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. birželio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. birželio 19 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
55
|
|
IBU/OG:
0.46
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.300 | 91.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.300 | 8.3 | |
3.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Aurora | 9.0 | 15 | 60 | |
Tradition (German) | 6.0 | 15 | 15 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 6.0 | 75 |
Garis
2011 m. Birželio 19 d.zaltys
2011 m. Birželio 19 d.Garis
2011 m. Birželio 19 d.zaltys
2011 m. Birželio 19 d.Garis
2011 m. Birželio 19 d.