Receptas / Putatrėbla WHITE
Informacija
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.35
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.000 | 60.0 | |
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 2.000 | 40.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 4.0 | 20 | 60 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 10 | 30 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 10 | 5 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 79 |