Receptas / Vasarvidzio nakties IPA
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugsėjo 6 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
6.8 %
|
|
IBU:
86
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
1.33
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 7.0 | 4.000 | 66.1 | |
Pearl Pale Ale | 6.0 | 1.000 | 16.5 | |
CaraHell | 25.0 | 0.500 | 8.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 8.3 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.050 | 0.8 | |
6.050 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Columbus | 12.0 | 30 | 60 | |
Brewer's Gold (U.S.) | 8.0 | 30 | 60 | |
Cascade (U.S.) | 5.0 | 30 | 60 | |
Cascade (U.S.) | 5.0 | 5 | 5 | |
Brewer's Gold (U.S.) | 8.0 | 5 | 5 | |
Columbus | 12.0 | 5 | 5 | |
105 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Pastabos
salinimas:
50C temp-10min
63C temp-60min
72C temp-60min
78C temp tekinti
virta 75min
airiska kerpena 5gr-15min
fermentacija:
7 dienos
50C temp-10min
63C temp-60min
72C temp-60min
78C temp tekinti
virta 75min
airiska kerpena 5gr-15min
fermentacija:
7 dienos