Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugsėjo 6 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.013
ABV:
6.8 %
IBU:
86
EBC:
14
IBU/OG:
1.33
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 7.0 4.000
Pearl Pale Ale 6.0 1.000
CaraHell 25.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.050
      6.050

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 12.0 30 60
Brewer's Gold (U.S.) 8.0 30 60
Cascade (U.S.) 5.0 30 60
Cascade (U.S.) 5.0 5 5
Brewer's Gold (U.S.) 8.0 5 5
Columbus 12.0 5 5
      105  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

salinimas:
50C temp-10min
63C temp-60min
72C temp-60min
78C temp tekinti
virta 75min
airiska kerpena 5gr-15min

fermentacija:
7 dienos
Prisijungę aludariai