Informacija

Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 10 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.013
ABV:
4.9 %
IBU:
13
EBC:
6
IBU/OG:
0.27
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 6.200
Bazinis salyklas 3.0 2.400
Vienos salyklas 7.0 0.400
      9.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Willamette 6.7 20 60
Hersbrucker (German) 4.0 30 30
Hersbrucker (German) 4.0 10 5
      60  

Pastabos

Mieles - Danstar Munich, fermentacija +18c

Komentarai

  • darenkas

    2011 m. Kovo 20 d.
    Geriausias koki tik buvau padares kvietini alu.
  • Modeslovas

    2011 m. Rugpjūčio 25 d.
    Pabandziau isvirt. Superinis alus. Kogero ne tik geriausias kvietinis , bet apskritai geraiusias koki teko isvirt, na zinoma viriau gal tik koki 10 all grain.
    Ragavau jau po savaites buteliuose.
    Itariu koks skonis bus po menesiuko , jei sulauks ))))
Prisijungę aludariai