Receptas / Kvietukas
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 6.200 | 68.9 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.400 | 26.7 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.400 | 4.4 | |
9.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 6.7 | 20 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 4.0 | 30 | 30 | |
Hersbrucker (German) | 4.0 | 10 | 5 | |
60 |
Pastabos
Mieles - Danstar Munich, fermentacija +18c
darenkas
2011 m. Kovo 20 d.Modeslovas
2011 m. Rugpjūčio 25 d.Ragavau jau po savaites buteliuose.
Itariu koks skonis bus po menesiuko , jei sulauks ))))