Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. spalio 1 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.010
ABV:
5.0 %
IBU:
26
EBC:
41
IBU/OG:
0.53
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 4.0 3.500
Karamelinis salyklas 240.2 0.850
      4.350

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.0 15 45
Citra 13.0 5 5
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 (Šlapios, naudotos) 60.0 79

Pastabos

Salinimas:
• pilama 9L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 4,5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+16L);

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos
antrinė - be antrinės*

* 2,5 litrai perpilta į antrinę su naminėmis avietėmis.

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

6.6

(1 balsas)

Prisijungę aludariai