Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. spalio 1 d.

Parametrai

OG:
1.097
FG:
1.020
ABV:
10.1 %
IBU:
17
EBC:
66
IBU/OG:
0.17
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 4.0 3.500
Bazinis salyklas 4.0 3.500
Karamelinis salyklas 240.2 0.850
Karamelinis salyklas 240.2 0.850
      8.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.0 15 45
Citra 13.0 5 5
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 (Šlapios, naudotos) 60.0 79

Pastabos

Salinimas:
• pilama 9L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 4,5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+16L);

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos
antrinė - be antrinės*

* 2,5 litrai perpilta į antrinę su naminėmis avietėmis.

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

6.6

(1 balsas)

Prisijungę aludariai