Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
81 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. spalio 2 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.014
ABV:
5.0 %
IBU:
24
EBC:
10
IBU/OG:
0.46
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Maltosa) 4.0 3.900
Karamelinis salyklas 240.2 0.050
      3.950

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo 9.6 15 60
Saaz 4.0 15 15
Saaz 4.0 4 0
      34  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 (Šlapios, naudotos) 60.0 73

Pastabos

Salinimas:
• pilama 8L / 55ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);

Fermentacija:
pirminė - 4 dienos
antrinė - 6 dienos
Prisijungę aludariai