Receptas / Šokoladinis
Informacija
Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugsėjo 2 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugsėjo 12 d.
Parametrai
OG:
1.072
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
6.9 %
|
|
IBU:
38
|
|
EBC:
77
|
|
IBU/OG:
0.52
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pearl Pale Ale | 6.0 | 2.000 | 58.8 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.500 | 14.7 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 14.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.250 | 7.4 | |
CaraCrystal | 150.1 | 0.100 | 2.9 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.050 | 1.5 | |
3.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 50 | 60 | |
Karobas | 1.0 | 100 | 5 | |
Laktozė | 0.0 | 350 | 5 | |
500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 11.0 | 73 |
Pastabos
50 - 15 min
63 - 45 min
73 - 60 min
63 - 45 min
73 - 60 min
Parodyk, ką gali 2013
2013 m. gruodžio 14 d.