Receptas / Halloween
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugsėjo 3 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugsėjo 8 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 45.5 | |
Moliūgas | 7.0 | 4.000 | 36.4 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 9.1 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.500 | 4.5 | |
Pale Ale salyklas | 7.0 | 0.400 | 3.6 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 0.100 | 0.9 | |
11.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Nugget | 11.0 | 10 | 60 | |
Kent Golding (U.K.) | 4.8 | 35 | 30 | |
Muskatas (maltas) | 0.0 | 6 | 10 | |
Cinamonas (maltas) | 0.0 | 10 | 10 | |
Gvazdikėliai (nemaltas) | 0.0 | 6 | 10 | |
Kvapnieji pipirai (nemaltas) | 0.0 | 6 | 10 | |
73 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew T-58 | 15.0 | 72 |
Pastabos
Moliugas kaitinamas krosnyje iki karamelizacijos 1-1,5h, sutrinamas i kose ikeliamas i kaitinama vandeni salinimui, butu vienoda apskaiciuota temperatura.
Salinimas:
50C - 10 min.
67C - 60 min.
Salinimas:
50C - 10 min.
67C - 60 min.