Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugsėjo 3 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugsėjo 8 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.018
ABV:
6.0 %
IBU:
19
EBC:
19
IBU/OG:
0.30
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Moliūgas 7.0 4.000
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
CaraAmber 60.0 0.500
Pale Ale salyklas 7.0 0.400
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.100
      11.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 11.0 10 60
Kent Golding (U.K.) 4.8 35 30
Muskatas (maltas) 0.0 6 10
Cinamonas (maltas) 0.0 10 10
Gvazdikėliai (nemaltas) 0.0 6 10
Kvapnieji pipirai (nemaltas) 0.0 6 10
      73  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew T-58 15.0 72

Pastabos

Moliugas kaitinamas krosnyje iki karamelizacijos 1-1,5h, sutrinamas i kose ikeliamas i kaitinama vandeni salinimui, butu vienoda apskaiciuota temperatura.

Salinimas:
50C - 10 min.
67C - 60 min.
Prisijungę aludariai