Receptas / Derliaus
Informacija
Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugsėjo 6 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugsėjo 16 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
6.4 %
|
|
IBU:
40
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.71
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 6.0 | 4.500 | 69.2 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.000 | 30.8 | |
6.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Laukiniai | 2.0 | 200 | 60 | |
laukiniai | 1.0 | 50 | 45 | |
laukiniai | 1.0 | 150 | 15 | |
laukiniai | 1.0 | 50 | 0 | |
450 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 86 |
Pastabos
viso vandens 40l
15 l 57c > 50c
8 l 100c > 65c
10 l 100c > 78c
apynius dėti ragaujant kas 15 min pagal skonį.
15 l 57c > 50c
8 l 100c > 65c
10 l 100c > 78c
apynius dėti ragaujant kas 15 min pagal skonį.