Receptas / nuoLaukiniai apyniai 2013
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugsėjo 7 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugsėjo 17 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
22
|
|
IBU/OG:
0.61
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 15.0 | 3.300 | 64.7 | |
Marris Otter | 6.0 | 0.700 | 13.7 | |
CaraPils | 5.0 | 0.500 | 9.8 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.500 | 9.8 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.100 | 2.0 | |
5.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Laukiniai | 1.5 | 120 | 60 | |
Laukiniai | 1.5 | 80 | 40 | |
Laukiniai | 1.5 | 20 | 20 | |
Laukiniai | 1.5 | 20 | 10 | |
240 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 11.0 | 85 |
Pastabos
Apyniai švieži, bet džiovinti
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
8.0
(1 balsas)
8.0