Receptas / VAVSA AP LagElis
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. birželio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. birželio 21 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.47
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 4.0 | 5.000 | 100.0 | |
5.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 77 |
Pastabos
-----------------------
Salinimas
-----------------------
65C - 30min
65C ---> 75C
75C - 30min
75C ---> 78C
78C - 15min
-----------------------
Virimas
-----------------------
Trukmė: 90min.
Apyniai:
1. 50 vir.min. - 40g
2. 85 vir.min. - 10g
-----------------------
Fermentacija
-----------------------
Aplinkos temp.: 12C
Salinimas
-----------------------
65C - 30min
65C ---> 75C
75C - 30min
75C ---> 78C
78C - 15min
-----------------------
Virimas
-----------------------
Trukmė: 90min.
Apyniai:
1. 50 vir.min. - 40g
2. 85 vir.min. - 10g
-----------------------
Fermentacija
-----------------------
Aplinkos temp.: 12C
Žaldokas
2011 m. Liepos 5 d.Naminis
2011 m. Liepos 5 d.null
2011 m. Liepos 6 d.audryla
2011 m. Liepos 6 d.konung
2011 m. Liepos 13 d.