Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. birželio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. spalio 6 d.

Parametrai

OG:
1.075
FG:
1.013
ABV:
8.1 %
IBU:
72
EBC:
15
IBU/OG:
0.97
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
pornografinis karamelinis* 15.0 2.800
      7.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 17.0 20 60
Target (U.K.) 11.0 30 45
Amarillo 10.0 30 20
Northern Brewer 10.0 20 10
Saaz (Czech) 3.1 40 1
Amarillo 8.0 20 0
      160  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 83

Pastabos

* bazinis salyklas sutraiškytas, salintas 49C temp valandą užpilant santykiu 1,4L/kg, tada kaitintas orkaitėje 2val 70C, tada 3val 110C. tuomet dvi paras laikytas puode šaltai iki virimo dienos (šlapias, karamelizuotas, saldus ir kvepiantis)

30min - 48C. > dekokcija 12L 10min. > 66C 45min
Prisijungę aludariai