Receptas / Anglijos dvelksmas
Informacija
Kiekis:
41 litras
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugsėjo 9 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gruodžio 13 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
40
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.68
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas(cekiskas) | 12.0 | 10.000 | 83.3 | |
CaraHell | 25.0 | 1.000 | 8.3 | |
Tipple Pale Ale | 6.0 | 1.000 | 8.3 | |
12.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding (U.K.) | 6.3 | 100 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 6.3 | 30 | 5 | |
130 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 22.0 | 73 |
Pastabos
Pagal 'elis rudeniop'
Salinimas:
52C temp>20min(21L-58Ctemp)
63C temp>60min(10L verdancio vandens)
1/3 mentalo dekokcija-10min
tekinimas 78C temp. vandeniu
airiska kerpena 5gr.-15min
fermentacija-5 dienos
brandinimas-25 dienos
Salinimas:
52C temp>20min(21L-58Ctemp)
63C temp>60min(10L verdancio vandens)
1/3 mentalo dekokcija-10min
tekinimas 78C temp. vandeniu
airiska kerpena 5gr.-15min
fermentacija-5 dienos
brandinimas-25 dienos