Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugsėjo 10 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugsėjo 28 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.013
ABV:
4.9 %
IBU:
17
EBC:
15
IBU/OG:
0.35
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.0 2.000
Kvietinis salyklas (tamsus) 15.0 2.000
CaraHell 25.0 0.500
CaraPils 5.0 0.500
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Simcoe 13.0 10 30
Spalt Select (German) 5.0 10 15
Apelsinu ir citrinu zieveles 1.0 5 5
Spalt Select (German) 5.0 10 3
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 12.0 75

Pastabos

Salinimas su protein rest'u:
1. 10L 55ºC vandens (2/5 distiliatas, 3/5 gręžinio) -> 15 min ~50ºC
2. 6L 100ºC vandens -> 60 min ~68ºC
3. 3L 100ºC mentalo -> 15 min ir Tekinam pirmoką
5. Tekinam antroką, trečioką ~78º vandeniu su 15 min pauzėm
Prisijungę aludariai